Vår nettbutikk / påmeldingssystem / betalingsterminal

Betalinger vil bli håndtert av Stripe betalingsløsning (stripe.com). Når du betaler i vår nettbutikk for varer eller produkter, går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer
(Visa, MasterCard eller American Express) og CVV kode. Ditt kredittkortnummer vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for Yogasentrum’s administrasjon.

Konfidensielt kjøp / kurspåmelding

Din registrering i vårt kunderegister, ditt kjøp av vare i vår nettbutikk, og din påmelding til kurs hos oss er konfidensiell. Det er kun Yogasentrum’s administrasjon og læreren på ditt kurs som får vite at du har kjøpt en vare eller tjeneste hos Yogasentrum. Vi har ikke tilgang til, og oppbevarer ikke din kredittkort informasjon noe sted i vårt kunderegister. I vårt kunderegister er du registrert med din epost, telefonnummer og epostadresse, og kunderegisteret er ikke tilgjengelig for andre enn Yogasentrum’s administrasjon.

14 dagers angrerett ved kjøp av varer og påmelding til kurs på Internett

Ved alt kjøp av varer og tjenester på Internett, har du 14 dagers angrefrist. Det betyr at du innen 14 dager kan annulere kjøp av vare eller avmelde deg fra kurs. Dette gjelder ikke hvis kurset allerede har begynt, eller er avsluttet innen denne 14 dagers perioden.

Vilkår for avmelding og refundering av betaling / kursavgift

Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart vil du få refundert kursbeløpet minus kr. 300,-  i administrasjonsgebyr.

Du får pengene tilbake innen 14 dager fra du kontakter oss med din avmelding. Du kan når som helst bytte kurs til et annet kurs som går i samme tidsperiode (hvis det er ledig plass), kun med omkostning av mellomlegget hvis det nye kurset er dyrere.

Ved avmelding fra helgekurs / workshops / yogafestival / spesielle events, må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 dager før kursstart for at du skal få refundert kursavgiften minus kr. 300,- i administrasjonsgebyr.

Vi refunderer ikke kursavgift, ei heller del av kursavgift, for ukentlig kurs / workshop / helgekurs / yogafestival / spesielle events uansett grunn, hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding.

Avlyst / utsatt kurs

Innimellom kan det skje at et kurs / workshop må utsettes eller avlyses fordi vi ikke har fått nok påmeldte. Vi gir beskjed om dette på mail og sms. Da får du tilbakebetalt kursavgiften til din konto i løpet av 14 dager. Om du vil bytte til et annet kurs isteden, så er det også en mulighet.

Yogaretreat – spesielle vilkår som legges ut for hver enkelt retreat

Sykdom

Kan du ikke fullføre kurset grunnet sykdom som er dokumentert med legeerklæring, hvor det er igjen 50% eller mer av kursets varighet er du velkommen til å delta på neste kursrekke/periode, uten ekstra kostnad.

Yogasentrum AS har ikke ansvar for skader

Yogasentrum har ikke ansvar for varer som blir skadet i frakt.

Yogasentrum har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du er på time / workshop / retreat hos oss eller i regi av oss. Ei heller når du anvender / utøver teknikker du har lært på kurs hos oss. Si ifra / send mail til oss om du er gravid, eller har en sykdom som kan medføre utfordringer ved bevegelse. Rådfør deg med din fastlege om du lurer på om det er greit for deg å delta på yoga.

Når du melder deg på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for din kropp og ditt sinn. Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Yogasentrum eller Yogasentrum’s instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Yogasentrum er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs / workshops / reterat hos oss, eller i regi av oss, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.

Vikar

Om læreren på «ditt kurs» blir syk, så blir det enten satt inn vikar, eller kurset utsettes en uke. Om lærer skal på kurs eller videreutdanning, gjelder det samme. I disse tilfellene og ved evt. langtidssykemelding av lærer, vil det bli satt inn vikar med passende utdanning og erfaring.

Ta igjen tapt time

Om du ikke har anledning til å komme på «ditt kurs» en uke, så kan du ta igjen tapt time på et annet kurs.
Dette tilbudet varer så lenge din kursrekke varer.
Sjekk hvilket klokkeslett/sted som passer best, og send en sms på formiddagen samme dag, til den lærer som underviser på respektive kurs, for å høre om det er plass ledig på ønsket time.

Varmt velkommen til yoga hos Yogasentrum!