Om Yogasentrum

I 2003 var Østfoldingene helt klare til å begynne med yoga. Sammen med en god kollega fra Sarpsborg startet jeg opp med yogaundervisning på Festiviteten i Sarpsborg. Vi mente at skulle vi gjøre dette, ja da skulle vi gjøre det «orntli». Kvalitet på lokalitetene, og kvalitet i undervisningen.

Etter hva jeg kan huske fylte vi en stor sal med yogaglade mennesker seks timer i uka. Det var utrolig morsomt. På de tiden fantes det ikke yogamatter og annet «yogastæsj» å kjøpe som nå, men folk kom bl. annet i nyinnkjøpte, myke pysjamaser som yoga tøy – og med strandmadrasser og liggeunderlag til å gjøre Solhilsen på. Det gikk kjempebra.

Det var kun en tilgengelig lærerutdannelse på den tiden, og den var grundig. Den gikk over 3,5 år, og det var ikke «lov» til å starte opp med undervisning før man hadde gjennomført 2 år av forløpet. Det var spennende tider, og læringskurven var høy.

Høsten 2005 hadde Yogasentrum sitt første kurs i Gamlebyen. Frem til sommeren 2016 holdt vi til i Torg kasernen. og fra juli – 2016 tom september 2017 hadde vi et nydelig yogastudio i Voldportgaten. I en periode over 2 – 3 år, hadde vi også kurs i Moss, i den koselige peisesestua på Hadeland kultursenter.

I snart 17 år har vi hatt ukentlige kurs i yoga, meditasjon og avspenning.  Vi har i tillegg arrangert utallige workshops, ledet hundrevis av gravide gjennom «puste og fødekurs», hatt koselige kurs med babyer, og mye mer. Mange går fast på yoga her, og mange, mange har gått på et kurs eller tre.

Vi holder til i lyse lokaler, over to etasjer, på hjørnet Glengsgata / Oskarsgate, midt i Sarpsborg sentrum.

Velkommen!