Yogaen det undervises i på Yogasentrum, hviler på kunnskapen formidlet av Yogalærerskolen i Norge, og på min erfaring som yogalærer igjennom mange år. Kursene som er satt opp høsten 2019, inneholder lett tilgjengelig yoga, som passer for de fleste, uansett alder og fysisk form.

Yoga er mye mer enn fysiske stillinger

I yoga inviteres du til å gjenoppdage, og utvide ditt «bevegelses repertoar». Dette utfra egne forutsetninger, og i kroppens eget tempo. Å oppleve at man mestrer noe nytt, gir gjerne frihetsfølelse og glede. Trening på tilstedeværelse i øyeblikket / mindfulness / oppmerksomt nærvær, er en naturlig del av en helhetlig yogapraksis.

Yogatradisjonen inneholder fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, samt avspenning og meditasjon. Yoga kan derfor settes sammen til en variert praksis, som man kan fordype seg i over mange år. Praksisen rommer alt fra det rolige, hvilende og meditative, til det litt mer aktive og dynamiske.

Hva lærer man på et yogakurs?

Du møter praktisk undervisning i form av fysiske øvelser, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Ulike aspekter av yogaen vektlegges på de forskjellige kursene.

Er yoga noe for deg?

Alle som har lyst, kan ha glede av yoga. Stiv eller smidig, veltrent eller utrent, du er velkommen som du er. Mange kommer på yoga fordi de ønsker en pustepause i en travel hverdag. Noen har yoga som «treningsform», andre vil ha påfyll av energi og tid til avspenning, refleksjon, restitusjon og hvile. Folk går på yoga rett og slett fordi de liker å holde på med det.

Lurer du på om yoga kan være noe for deg? Har du lyst til å være med? Jeg har ofte hørt at man «har gått og tenkt å det i flere år» før man endelig melder seg på et kurs. I tilbakemeldingsrunder har jeg også hørt at «det eneste negative med dette, er at jeg ikke startet med yoga tidligere» Så nøl ikke! – Meld deg gjerne på et av våre kurs!

  • Les KURSBESKRIVELSENE, bli inspirert, og velg kurset som du vil gå på.
  • Yoga passer like bra for menn som kvinner, og er spesielt godt om du føler deg stiv i kroppen og stressa i hue:)

Ta gjerne kontakt med meg, via KONTAKTSKJEMA, om du har spørsmål. Kanskje sees vi i august!
Hilsen Line:)